Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 op basis van 366 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Rivaldo Ridderkerk 26 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Staan altijd netjes klaar voor je.
10
Horatio Rotterdam 19 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ze zijn super vriendelijk, De service is goed, ze zijn heel transparant. Vele andere garage's zijn dat niet en hun weer wel. Voel me thuis, heb een fijn gevoel bij het bedrijf. Heb namelijk pas een Volkswagen Polo bij hun gekocht.
7
Rosanne Zwijndrecht 18 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alleen net voor APK geweest en 2 klepjes vergeten terug te plaatsen ( wielkast rechtsvoor en voor schakelpook). Voor de rest: ga zo door!
10
Mieke Zwijndrecht 17 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super auto garage met top service en klantvriendelijk
10
Peter Den Haag 17 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd als ik bij de Firma Molenvliet kom wordt ik zeer vriendelijk geholpen .Zijn zeer professioneel en meegaand heb nooit problemen met deze mensen. Zeer prettig zaken doen zo.
10
J da Cruz Zwijndrecht 13 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ik kwam vandaag voor een Apk. Ik werd direct geholpen. Ivm corona kun je dus niet in de garage wachten. Ik ben thuis gebracht en opgehaald door een monteur, zodat ik niet naar huis hoefde te lopen! Zeer ervaren en kundige monteurs. Ik ben al jaren klant en altijd tevreden
9
Peter Vijfwinkel Zwijndrecht 09 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Iedere keer als er iets met de auto moet gebeuren regelt men dit snel en goed.
10
John Geleen 08 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Contact gehad met Arjan. Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij gehad. Zowel via mail als ook telefonisch werd alles zeer helder gecommuniceerd. Inruilvoorstel werd duidelijk op papier gezet. En meteen een goed voorstel ontvangen, zonder gedoe of koehandel achteraf. Tijdens de afspraak voor een proefrit was alles netjes voorbereid en werd er ruim de tijd uitgetrokken. Allemaal geheel vrijblijvend. Ook bij het uitleveren van de auto was alles tip-top verzorgd. Mocht er nog iets zijn tijdens de garantie periode heb ik er alle vertrouwen in dat de service zeker goed zal zijn. Al met al een zeer prettige ervaring.
8
Marjon 's-Gravendeel 08 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Derde auto die ik hier koop. Dat zegt genoeg lijkt mij!
10
Simone Althof Zwijndrecht 07 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik word altijd heel vriendelijk geholpen. Ze denken mee met wat de auto wel en niet nodig heeft. Hele goede garage!
laden...