Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 op basis van 221 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Richard Weppner Zwijndrecht 06 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
goede zaak klant vriendelijk word altijd goed geholpen en ze zijn niet duur.
10
Edwin Dordrecht 06 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Prima service. Duidelijke uitleg, erg vriendelijk personeel en zeer bekwaam.
9
Wicher Nieuwerkerk aan den IJssel 05 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Goede service, vriendelijke mensen en werd goed op de hoogte gehouden over voortgang en mogelijke kosten.
10
Cornelis Zwijndrecht 04 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed geholpen met het kopen van me auto
10
Michelle Zwijndrecht 01 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Eerste x hier mijn auto een apk en een Kleine beurt. Super geholpen! Netjes contact! Mijn auto rijd weer als een zonnetje En met het ophalen van mijn auto was deze zelfs van binnen gestofzuigd. Super! Jullie zien mij hopelijk pas volgend jaar weer terug!
10
Hugo Zwijndrecht 30 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik was voor de eerste keer bij deze garage en werd prima en snel geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen. Echt een aanrader en mij kunnen ze als vaste klant noteren.
9
Nel Zwijndrecht 28 apr 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Prima service, vriendelijk en deskundig.
10
Marco Zwijndrecht 26 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Je word goed geholpen
9
Han Kerkhoven Dordrecht. 24 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Rijdend op een thuiskomertje kon ik na een kapotte voorband al de andere dag geholpen worden. Prima.
10
Yvonne Numansdorp 22 apr 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Hele fijne garage met eerlijke mensen en supergoede service. Kom hier al jaren, zelfs nu wij verder weg zijn gaan wonen.
laden...