Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 op basis van 310 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ben Ridderkerk 16 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk en vlotte service en uitstekend personeel
10
André Bussum 16 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
In overleg Autofirst Zwijndrecht heb ik een afspraak met Stern Hilversum gemaakt (dichterbij) voor een kapotte aircopomp. Ik kwam niet voor MB coulance in aanmerking (2 jaar oud en 30.000 km?)en kreeg daarvoor een gepeperde prijsopgave. Na overleg met Arjan (top) van Autofirst zijn ze momenteel druk bezig om dit probleem op te lossen. Hulde!
8
Anja Dordrecht 15 okt 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Personeel was vriendelijk en voorkomend. Auto was na keuring keurig schoon. Deskundigheid voor mij moeilijk te beoordelen, maar lijkt in orde. Mogelijkheid leenauto heel prettig.
10
F.Smit Hendrik-ido-ambacht 15 okt 2021
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Fijn personeel, prima service. Aanrader als u wat te repareren heeft.
10
Arie Dordrecht /Dubbeldam. 03 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Het was 'n mooie dag en ik ging 'n ritje maken op m'n E bike. Zo kwam ik bij toeval terecht in de showroom aan de Molenvliet. Wie had gedacht dat ik hier met 'n mooie auto vandaan zou gaan. Vanaf het eerste moment heb ik hier 'n geweldige klik. Was helemaal niet van plan om 'n andere auto te kopen. Ik kon vrijblijvend en op m'n gemak rondkijken had 'n praatje en werd overtuigd door het deskundige advies van Arjan. Dus overstag. Na 'n proefrit en 'n nachtje slapen de Renault Clio gekocht die we 1 oktober op konden halen. Na wederom alle tijd te hebben genomen en uitgebreide uitleg voor ons en 'n heerlijke bak cappuccino 'n heerlijk kopje thee en 'n mooi boeket bloemen zeer tevreden met de Renault naar huis gereden. Wij bedanken Arjan Robert Ria en het hele team. Met vriendelijke groet, Arie en Tineke.
10
A.J. Visser Ridderkerk 29 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb heel goede ervaring /zeer vriendelijk
10
J.Voetee Zwijndrecht 28 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een garage die me denkt en niet geld willen verdienen over de rug van de klant
10
Patricia Ridderkerk 20 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Geweldig, adequaat, accuraat en snel
10
Michel Zwijndrecht 16 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Van de week hier een auto gekocht ! Maar wat een super bedrijf hier word je netjes geholpen met respect ! Niets is te veel en je word aan alle kanten geholpen ! Deze mensen zijn duidelijk in hun woorden maar ook daden !
10
Daniel Zwijndrecht 15 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Snel, service, vervangend vervoer en goed!
laden...