Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 op basis van 271 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Dave Hendrik Ido ambacht 27 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd goede en snelle service!
10
Gio Hendrik Ido Ambacht 25 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
We hebben hier een prachtige auto gekocht. Wat een aflevering. Auto wordt echt 300 procent technisch in orde gemaakt. Gewoon een aanrader om hier een auto te kopen. Ze werken ook veel met zoekopdrachten. Wij komen zeker hier terug.
10
Raoel Schiedam 24 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Professionele mensen die je helpen door goed advies te geven, vervolgens razendsnel vinden wat je zoekt en er een hele ervaring van maken wanneer je je auto komt halen. Bij Autofirst Molenvliet ben je aan het juiste adres, voor onderhoud en ook voor je nieuwe auto!
10
H Zwijndrecht 22 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
In een woord uitstekend ;)
10
Dodo rotterdam 22 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kon wachten op de kleine beurt en op garantie werden er twee nieuwe banden opgezet, waar zou je dat nog kunnen vinden.
8
P Zwijndrecht 21 jul 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goede garage goede service
8
Jurriaan Verschoor Zwijndrecht 20 jul 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Een garage die doet wat er gezegd wordt en voor een goede prijs. Goeie informatie, helemaal top
8
martin Breda 19 jul 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Goede service en netjes meegedacht met wel of niet banden vervangen
10
C. Barendrecht 13 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Prettig bedrijf, ik kom hier al sinds 2012. Zadelt klanten niet op met onnodige kosten.
10
Vincent Den Haag 11 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een bedrijf met hart voor hun vak. Je merkt aan alles dat ze net zo graag als jou willen dat je met de perfecte auto naar huis gaat. Goede service, duidelijke communicatie. Absoluut een aanrader
laden...